در این مقاله با اطلاعاتی در مورد طرز تهیه میوه خشک به صورت حبه ای به عنوان عضوی از خانواده خشکبار و اطلاعات دیگر که لازم است بدانید با شما همراه هستیم.
زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
درباره میوه خشک
در هر فصل از سال میوه های متفاوتی وجود دارند و هر فصل میوه های مخصوص خود را دارد. برای اینکه بتوانیم در فصل تابستان لذت استفاده از میوه های زمستانی و بر عکس، را بچشیم میتوانیم از روش خشک کردن میوه ها به صورت حبه ای استفاده کنیم. با این کار میتوانید در هر فصل سال از طعم میوه های دلخواه خود لذت ببرید و همچنین از خاصیت آن بدون هیچ تغییر بهره مند گردید.
میوه خشک از دسته خشکبار هایی است که در بین تمامی سنین مخصوصا کودکان محبوب است و این محبوبیت در بین کودکان بسیار مهم و حیاتی می باشد زیرا این نوع خشکبار ها سرشار از ویتامین و مواد مغزی هستند که به رشد کودکان کمک میکند و می تواند جای تنقلات و فرآورده های حجمی را پر کند.
چگونگی طرز تهیه میوه خشک حبه ای در خانه
تهیه میوه خشک حبه ای بسیار کار آسانی است. اولین نکته که باید در تهیه میوه خشک به آن توجه کنید این است که چه میوه هایی را دوست دارید و چه طعم هایی مورد پسند شماست. طعم هایی مانند شیرین، ترش یا ملس و آن ها را بر اساس ذائقه خود مرتب سازید. دومین نکته که باید به آن توجه کنید انجام تمام مراحل به صورت کامل و به ترتیب و درست می باشد.
طرز تهیه میوه خشک حبه ای به روش محصولات خانگی ارگانیک تک به شرح زیر است:
1)ابتدا میوه مورد نظر خود را کاملا بشویید.
2) صبر کنید تا کاملا خشک شود.
3) لک های میوه را جدا کنید میوه را روی یک تخته بگذارید.
4) میوه ها را به صورت نگینی یا مکعبی خرد کنید.
5) پوست میوه را کاملا جدا کنید.
6) یک سینی بردارید و در کف آن پارچه یا کیسه فریزر قرار دهید و میوه ها را کف آن بگذارید و سینی را در زیر نور مستقیم خورشید قرار دهید.
7) بر روی سینی و میوه ها یک پارچه توری بکشید زیرا هم حشرات و گنجشکان به آن نزدیک نشوند هم روی میوه ها کثیفی و گرد و خاک ننشیند.
همچنین بخوانید: میوه خشک یا تازه؟کدام بهتر است؟
- نکته ای که باید به آن توجه داشته باشد این است که شب ها بخاطر رطوبت سینی را به داخل خانه بیاورید زیرا رطوبت میوه ها را خراب میکند.
زمان خشک شدن میوه های حبه ای حدودا ۴ الی ۶ روز است. زمان خشک شدن این میوه های حبه ای از میوه های چیپسی بیشتر است زیرا میوه های چیپسی به صورت ورقه ای و نازک هستند. هنگام خشک شدن میوه ها شما باید میوه ها را هر چند ساعت یکبار زیر و رو کنید.

نکاتی که میتوان در خشک کردن میوه ها استفاده کرد
- میتوانید برای اینکه میوه ها شیرین تر شوند قبل از اینکه میوه ها را زیر نور خورشید بگذارید آن را در آب و شکر قرار دهید.
- بهتر است برای اینکه خواص میوه کاملا حفظ شود پوست آن را جدا نکنید.
- برای اینکه از سیاه شدن میوه جلوگیری کنید میتوانید میوه را یک ساعت در آب لیمو قرار دهید.
- اگر قرار دادن میوه زیر نور خورشید برایتان مقدور نیست میتوانید میوه را بر روی شوفاژ یا بخاری قرار دهید.
- برای زیبا تر و مرتب تر شدن میوه ها بهتر است هنگام خرد کردن آنها از چاقوی تیز استفاده کنید.
میوه خشک چه خواصی دارد؟
میوه های خشک شده خواص زیادی دارند. مصرف این میوه ها باعث رفع گرسنگی میشود و میتوان به عنوان یک میان وعده کاملا سالم از آن استفاده کرد. آن ها سرشار از ویتامین، پروتئین، آنتی اکسیدان، فیبر، مواد مغذی و … هستند. از انواع خواص میوه خشک میتوان: تنظیم کننده اعصاب، شادابی پوست، تقویت مو، از بین برنده کم خونی و … نام برد.
سخن پایانی
تهیه میوه خشک چه به صورت حبه ای یا انواع دیگر آن نیاز به اطلاعاتی دارد که باید با آن ها آشنا باشید. امیدواریم این اطلاعات برایتان مفید واقع شود.